avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de demolare

Daca cumperi un teren care are o casa demolabila, si vrei sa iti faci noua iti trebuie autorizatie de demolare?!!!!!!!!!!!!!!!!1
NORMAL!
Intai obtii certificat de urbanism pentru demolare , obtii avizele care sunt trecute in acel certificat , iar apoi autorizatia de demolare!
Dupa aceea obtii certificat de urbanism de construire, iarasi alte avize si apoi autorizatia de construire!:D
SAU
Faci cum fac multi si ceri extindere si consolidare , depui proiectul , obtii autorizatia , darami casa si faci alta complet noua conform proiectului depus la primarie!B-)
multumesc Mihai...lungeste-mi Doamne zilele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Demolare si reconstruire luminita94 luminita94 Buna seara! Unde trebuie sa merg pentru a obtine un singur document daca vreau sa demolez o casuta si sa reconstruiesc in acelasi loc? (vezi toată discuția)