avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionar angajat 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionar angajat 4 ore

Ai voie sa lucrezi 4 ore daca esti pensionar grad 3 pe caz de boala si merge anual la comisie.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 9 Noiembrie 2017
Persoanele pensionate de gradul III de invaliditate pot munci maxim 4 ore/zi.

In speta, raspunsul este da la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionat pe caz de boala gabriela constantinescu gabriela constantinescu Mă lămuriți și pe mine Va rog? Un pensionar pensionat pe caz de boala, dacă îl vezi că muncește de 15 ani și nu pare să aibă vre-o problema de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad iii si drept de munca anamihai192 anamihai192 Buna, am pensie de invaliditate grad III, deci cu drept de munca pentru patru ore. As avea cateva intrebari. Am inteles ca daca gasesc un loc de munca part ... (vezi toată discuția)
Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)