avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia ccc

Buna ziua! As dori sa stiu care este perioada minima necesara de a realiza venituri pe teritoriul Ro in vederea obtinerii indemnizatiei ccc in cazul in care am muncit ultimi 5 ani cu acte in regula in UE-Irlanda. Mentionez ca am imcetat munca in Irlanda in sept si sunt angajata in Ro din Oct. As dori sa imi dau demisia sa se ia in considerare mai multe luni muncite in Irl la calcularea indemnizatiei. Este necesar sa fiu angajata in momentul depunerii actelor pt ccc? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia ccc Adnas17 Adnas17 Buna ziua! Este necesar ca la momentul nasterii copilului sa detii statut social pt a primi indemnizatia ccc. Caz concret: indemnizatia a fost refuzata sub ... (vezi toată discuția)
Muncit în irlanda, concediu de maternitate in ro AdrianaCristina AdrianaCristina Buna ziua! Lucrez și locuiesc in Irlanda de peste 5 ani cu acte in regula atat eu cat și sotul meu.Întrebarea mea este : daca rămân insarcinata, nasc, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)