avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Am fost angajata din septembrie 2015 pana in februarie 2017 (luniile iulie-august 2016 in concediu platit, am lucrat in invatamant), trebuie sa nasc la sfarsitul lunii noiembrie, credeti ca as putea sa imi depun dosar pentru indemnizatie ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2017 alina-90 alina-90 Buna ziua.. In perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului...in septembrie 2016 am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc Aanamaria12 Aanamaria12 Buna ziua Daca am lucrat in luna noiembrie pana in decembrispre sfarsitul luni,adica o luna jumate 2016.in 2017 am lucrat 6 luni si 23 de zile.si in 2018 de ... (vezi toată discuția)