avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua
Daca am lucrat in luna noiembrie pana in decembrispre sfarsitul luni,adica o luna jumate 2016.in 2017 am lucrat 6 luni si 23 de zile.si in 2018 de la 1 fembruarie pana in prezent si eu trebuie sa nasc undeva pe 15 20 iulie .ma incadrez la indemnizatie de crestere a copilului.Va multumes!
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Aanamaria12 , utilizator 14:33, 18 Iunie 2018
Perioada eligibila pentru CCC : august 2016 - iulie 2018

Perioade luate in calcul : noiembrie - decembrie 2016 (2 luni); 7 luni in 2017 ; februarie - iulie 208 (6 luni)... total 15 luni.

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de creșterea copilului mihaelaM8 mihaelaM8 Bună dimineața. Aș avea și eu nevoie de o lămurire cu privire la CCC. Sunt angajată din luna Noiembrie la o scoala . Contractul expira pe 31 August , ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Mioaraa Mioaraa Buna ziua... As vrea sa stiu daca ma pot incadra la indemnizatie pt:cresterea copilului daca in ultimii 2 ani am lucrat doar 1... Adica am inceput sa lucrez la ... (vezi toată discuția)