avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Este legal ca angajatorul sa îți blocheze plata concediului medical ?acesta dorește nr de telefon al medicului care eliberează concediul medical pt a verifica angajatul cu privire la acordarea acestuia.

Alte discuții în legătură

Constituire comisie de verificare a concediilor medicale cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti cum se procedeaza in situatia in care angajatorul are dubii cu privire la legalitatea concediilor medicale ... (vezi toată discuția)
Plata certificate medicale fara viza medic expert mariapetcu mariapetcu Buna ziua. O societate a platit un concediu medical care nu indeplinea conditia \"peste 90 zile se solicita viza medicului expert\". In luna respectiva ... (vezi toată discuția)
Refuzul la plata a concediilor medicale ENGFULL ENGFULL este o situatie care scapa de sub control am citit pe acest forum diverse discutii pe aceasta tema , chiar eu am mai initiat o astfel de discutie la un ... (vezi toată discuția)