avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legală pomi fructiferi fata de gard.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legală pomi fructiferi fata de gard.

Bună ziua....doresc să stiu cum să procedez cu vecinii care nu doresc sa taie sau să mute pomii fructiferi plantati la 40 cm de gardul meu . Trei dintre copaci sunt mai batrani iar 5 au fost plantati in primăvară.
Aproape toate frunzele cad pe aleea mea care e cale de acces.....distanta dintre casa mea si gard fiind de 5 m plus faptul ca imi umbresc dormitorul.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Am comis o infractiune? Mobius Mobius O sa intru direct in subiect si o sa caut sa nu va rapesc prea mult timp. Tatal meu are o gradina imprejmuita pe care detine titlu de proprietate. Tatal meu ... (vezi toată discuția)