avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Returnare taxe ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Returnare taxe ANAF

Buna ziua,

am salariati detasat in Franta de mai bine de 2 ani. Inteleg ca dupa 18 luni ei devin rezidenti in Franta si trebuie sa platesc taxe acolo.
Pana in prezent eu am platit pentru ei contributiile in Romania,
Inteeleg ca trebuie sa solicit la ANAf returnarea sumelor platite si sa plateasca in Franta dupa cele 18 luni.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui facut. si cine trebuie sa se ocupe? Compania sau angajatul?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Nerezident al carui venit este suportat de o persoana juridica nerezidenta in romania Corina_Mitrica Corina_Mitrica Un cetatean estonian, nerezident, angajat al unei societati din Estonia este detasat pe teritoriul Romaniei pe o perioada de 12 luni. Salariul este achitat de ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Pot lucra ca freelancer din romania pentru o firma din germania? Mimisiku Mimisiku Buna ziua, am nevoie de asistenta in urmatoarea situatie: Mi s-a oferit posibilitatea de a lucra cu o companie germana in domeniul publishing (jurnalism). ... (vezi toată discuția)