avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel admis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel admis

In prima instanta am castigat. Reclamantii au depus apel cerand schimarea in totalitate a hotararii date de judecatorie si care era in favoarea mea. Tribunalul a admis apelul, Hotararea este definitiva. Mai poate fi atacata prin recurs? Cum? Doar prin avocat?

Alte discuții în legătură

Definitiva sau irevocabila? Cosmiin Cosmiin Complet: Apel civil 6 Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. În temeiul dispoziţiilor art. 274 Cod procedură civilă obligă ... (vezi toată discuția)
Cerere revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin Daca am castigat un proces la tribunal in calitate de reclamant, iar la curtea de apel s-a admis recursul paratei modificand in totalitate hotararea ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)