avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Creare firma online ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Creare firma online ...

Buna ziua,

Detin un website care este intr-o continua ascensiune si dupa estimarile mele in urmatoarea perioada ar putea aduce un profit deloc de neglijat prin postarea unor reclame in cadrul acestuia.

Intrebarea mea este daca legislatia din Romania permite crearea unei firme care sa detina un website in limba engleza iar domeniul sa fie unul care sa aiba sufixul pentru Marea Britanie.co.uk ?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 07:17, 9 Octombrie 2009
Se poate inregistra o firma care sa detina un website in limba engleza iar domeniul sa fie unul care sa aiba sufixul pentru Marea Britanie.co.uk .

Tot ce aveti de facut este sa inregistrati cheltuielile si veniturile !
Sigur ca se poate!

Singura problema potentiala vad in drepturile asupra site-ului web co.uk -- cel putin cele germane (cu terminatia .de) nu pot fi detinute numai de persoane fizice sau juridice cu domiciliul/sediul in Germania ... dar acest (potential) aspect este mai degraba unul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu web Stadva Stadva Pe data de 27 oct 2009 am inregistrat un domeniu cu extensia co.uk ( extensia nationala a Marii Britanii ) Am omis sa verific existenta numelui domeniului ... (vezi toată discuția)
Intrebare pfa: se poate sa ofer servicii creare web-site si vanzari ... creat1on88â creat1on88â Intrebare PFA: Se poate sa ofer servicii creare web-site si vanzari online in intermediul acestuia? Fara a face firme diferite zic. (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru articole si imagini marian_d marian_d Buna ziua, Detin un site de stiri pentru care folosesc o multime de imagini si articole din presa internationala. Astfel, v-as ruga sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)