avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TARDIVITATE REVIZUIRE APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TARDIVITATE REVIZUIRE APEL

Mi s-a respins o revizuire a apelului pe motiv de tardivitate ,,admite excepția tardivității revizuirii intem. pe art. 509 alin 1, pct. 8 CPC.“ Eu am primit comunicarea pe 13 martie 2017 (data poștei) și revizuirea am făcut-o pe 10 aprilie 2017 ( data tribunalului de pe exemplarul de revizuire). Se vede clar că nu e tardiv. Ce pot să mai fac pentru a demonstra că nu e tardiv?

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta ContSters336142 ContSters336142 Am avut un proces privind un litigiu de munca pe care l-am pierdut. In apel, mi s-a respins cererea ca fiind tardiva (inaintata in 30 zile , asa cum era ... (vezi toată discuția)
Revizuire mariuscta mariuscta In 2014 am pierdut un proces la [b]tribunal (prima instanta)[/b]. Am facut apel in termen de 30 zile iar , instanta de apel a respins cererea pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Termen cerere revizuire bcfbmv bcfbmv Care este modul de stabilire a termenul de revizuire a unei hotarari de fond, ce a fost atacata cu apel si respins apelul? (vezi toată discuția)