avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare prestarii servicii de deszapezire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare prestarii servicii de deszapezire

Un operator economic ce presteaza servicii de deszapezire trebuie sa detina licenta , ,autorizatie sau avize speciale pentru executarea acestei activitati? ce autoritate le elibereaza.?

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie tugay tugay intentionez sa deschid un magazin mixt intr-o localitate rurala si intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de functionare de la primaria din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)