avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM introdus eronat, doar date personale, cum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM introdus eronat, doar date personale, cum corectez/modific

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati intr-o problema
Cu data de 10.11.2017 urma sa se produca efectele pentru un CM. Pe data de 09.11.2017, din neatentie/graba am introdus doar datele personale ale angajatului, in ziua respectiva realizandu-se si exportul in reges. Astazi, 10.11.2017, in Raport salariati, respectivul angajat nu apare, daca doresc sa modific/radiez sau corectez cu datele despre functie, salariu, norma, nu mi-l gaseste. La Salariati/modificare sau corectie imi salveaza datele fara permisiunea de-a merge mai departe. Cu alte cuvinte in noul angajator apare inregistrat dar numai cu datele personale. Cum rezolv situatia pentru ca nu doresc sa ramana fara o zi cu CM neactivat, fara salariu de incadrare etc

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
aallyah9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa introducerea datelor personale, trebuia sa inregistrati si datele din c.i.m. ...prin urmare, adaugarea in sistem a c.i.m. se poate face apasand butonul "Inregistrare contract" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", initial selectandu-se salariatul pentru care se doreste adaugarea contractului.
Si daca introducerea datelor din CIM nu se face in aceeasi zi cu introducerea datelor personale?
Multumesc
C.i.m. trebuie inregistrat în Revisal inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui angajator nou in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)