avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alcoolemie in aerul expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alcoolemie in aerul expirat

buna ziua.in data de 08 11 2017 am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat 0,16.mentionez ca nu am consumat bauturi alcoolice din data 05 11 2017(400ml tuica).nu vreau sa par neserios dar acesta este adevarul,in timp ce ma oprit echipajul consumam ciocolata cu rom.am cerut probe de sange pe care le-am achitat si acum astept rezultatul.ce mi se poate intampla?va rog sa ma credeti acesta este adevarul.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircea minoiu , utilizator 18:33, 18 Noiembrie 2017
buna ziua.revin cu rezultatul la sange care este 0.00.acest rezultat mi-a fost comunicat telefonic de catre politia rutiera,confirmat si de catre agentul constatator.acesta din urma m-a indrumat catre judecatorie fara sa-mi dea o copie a rezultatului la sange.a procedat corect?va rog foarte mult sa-mi trimeteti si mie un model de contestatie pentru cazul meu.va multumesc.
Daca nu contestati pv in termen de 15 zile veti pierde procesul chiar daca aveti dreptate. Procesul verbal se anuleaza numai de catre instanta. Depuneti plingerea cat mai rapid, solicitati politiei sa depuna rezultatul probei biologice. Solicitati un certificat de grefa cu care va ridicati permisul pina la o hot jud definitiva.
va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vroiam sa spun ca nu va mai avea loc niciun proces daca nu veti depune plangerea in termenul de 15 zile de la comunicare, va fi respinsa ca fiind introdusa tardiv, Dar sunt sigur ca ati inteles ideea.
Pana la inceperea procesului instanta va comunica politiei plangerea si ii va solicita sa transmisa o "intampinare" cu privire la plangerea dvs.., intampinare ce va va fi comunica si dvs. de catre instanta. Dvs. trebuie sa raspundeti in termen de 10 zile prin "raspuns la intampinare" functie de motivele din intampinare. Cel mai probabil politia va comunica rezultatul probei biologice si va solicita anularea pv.
Odata cu plangerea trebuie sa depuneti si chitanta de plata a timbrului judiciar de 20 lei pe care il platiti la admin financiara.

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Vă mulțumesc.luni o să depun contestația.

Alte discuții în legătură

Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
Pv contestat si razgandit APASLARU APASLARU Buna ziua, In data de 28 aprilie 2009 mi-a fost suspendat permisul de conducere categ. B pentru viteza in afara localitatii COSTESTI Buzau, peste 50 Km/h. ... (vezi toată discuția)
Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)