avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pilonul 2 moștenitorilor este refuzat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pilonul 2 moștenitorilor este refuzat

Au dat lege sa nu mai dea banii moștenitorilor? Unchiul meu a fost refuzat acum.l au sunat după ce a facut tot dosarul si i au spus ca nu se mai dau banii la moștenitori.exista o lege noua sau se joacă cu el?o sa ii sune inapoi.ce lege sa invoce? Multumesc.precizez caa facut dosarul..cu totul..este la ei din octombrie si acum trebuia sa ii viteze banii

Alte discuții în legătură

Moștenitorii nu mai primesc pilonul 2? Thy77 Thy77 Au dat lege sa nu mai dea banii moștenitorilor? Unchiul meu a fost refuzat acum.l au sunat după ce a facut tot dosarul si i au spus ca nu se mai dau banii la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu se afla într-o situație neplăcută ... mia_livia mia_livia Bună ziua. Tatăl meu se afla într-o situație neplăcută din cauza fratelui său vitreg și anume, acesta din urma s-a trezit după 17ani de la moartea ... (vezi toată discuția)
Urgent floredanamarialacatusu@gmail.com floredanamarialacatusu@gmail.com Bună ziua... Va rog sa ma ajutați cu niște răspunsuri... Ce trebuie sa facă soțul meu la amenda luata ieri de la politie pe nedrept?? Cazul este..... Am ... (vezi toată discuția)