Buna ziua.Ma numesc Adorian Daniela si vreau sa ma lamuriti cu o problema .Sunt de profesie farmacista si am avut domiciliul in Com Manastirea Jud calarasi.In luna august am intrat in somaj si in 16 oct 2017 m am angajat ca farmacist in Miercurea Ciuc. In 2 noembrie mi am stabilit domiciliul in orasul Balan tot in jud Harghita.Am trimis actele necesare la ajofm oltenita unde am fost inregistrata la somaj pentru acordarea primei de instalare conform legii 75 din 2006 cu completarile in legea 172 din 2017.
M au sunat cei de la agentia de somaj si mi au spus ca nu beneficiez de aceasta lege .As dori sa-mi spuneti de ce?deoarece consider ca am indeplinit toate conditiile aplicarii legii.Ce sa fac?Va multumesc frumos.
Eu m-am angajat ca farmacist in Miercurea Ciuc Dar locuiesc in Balan la o distanta de 34 km fata de miercurea Ciuc.Mi au zis ca trebuia sa si locuiesc acolo unde am serviciul.Dar eu m-am angajat cand aveam buletin de Calarasi buletinul de Balan Harghita l am facut la doua saptamini de la angajare.pe 2 noiembrie.In lege scri ca trebuie sa ai domiciliul sau resedinta in localitatea unde esti angajat sau in loc invecinate.Dar cei din Calarasi considera ca Balan nu este localiate invecinata desi este arondata orasului Miercurea Ciuc.Nici nu mai stiu ce sa cred.Va multumesc frumos ca -mi raspundeti.Ce sa fac?