avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Am optat pentru stimulent de insertie in luna august,fetita facand 2 ani in 25 octombrie. In cat timp intra banii de stimulent? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 10 Noiembrie 2017
In practica, durează cam 2 luni procesarea documentelor.
Trebuie sa primesc ceva decizie prima data ? Asa am inteles iar eu inca nu am primit nimic din 20 august de cand am depus dosarul
Pentru acordarea stimulentului se emite decizie de către AJPIS care vi se comunica.
Si daca pana acum nu am primit decizia inseamna ca nu mi s-a acordat stimulentul de insertie?
Durează ceva timpe pana vineri seara comunica..... .Însă întrebați la AJPIS .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil de o luna pentru tati TabacaruGeta TabacaruGeta Am nascut pe 3 August 2012 , o fetita si am intrat in cresterea copilului pe perioada de 2 ani . Acum mi-am gasit un alt loc de munca si pe data de 8 Iulie ... (vezi toată discuția)