avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot casa/radia un autoturism cu proprietar decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot casa/radia un autoturism cu proprietar decedat in lipsa succesiunii???

Buna ziua!In urma decesului tatalui meu a ramas un autoturism nefunctional pe care eu si sora mea dorim sa-l casam/radiem.Am facut declaratia de acceptare a mostenirii la notar dar nu am dezbatut succesiunea.In afara de noi nu mai exista alti mostenitori.Exista vreo posibilitate?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:52, 11 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti din pacate nicio alta posibilitate de a actiona decat in baza certificatului de mostenitor care sa va confere legitimitate.
Este obligatoriu sa dezbateti succesiunea ca in baza certificatului de mostenitor sa obtineti calitatea de mostenitor si astfel sa puteti materializa interesul dv de radiere bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Carmen Iuga Carmen Iuga Cum pot radia un autoturism in calitate de unic nostenitor al proprietarului, fara ca acesta sa fie inclus in masa succesorala? Doresc radierea intrucat acesta ... (vezi toată discuția)
Pot radia un autoturism dezmembrat în curte de la taxe și impozite pe baza unei declarații notariale pe proprie răspunde? Apopei Neculai Apopei Neculai Autoturismul este pe numele mamei mele care a decedat,nu am facut succesiunea,dar având aceeași adresă,mașina a rămas pe impozitul meu.Între timp am ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire-sora vitrega florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Suntem 3 surori:cea mare nascuta inainte de razboi,iar tatal ei a murit,apoi mama s-a recasatorit, din a doua casatorie au rezultat 2 fete,deci ... (vezi toată discuția)