avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Concediu de maternitate

Buna seara.sunt insarcinata,urmeaza sa nasc in ianuarie.sunt angajata din 4 octombrie 2017 si vreau sa intru in concediu de maternitate.din 06 martie in 19 sept am lucrat in Italia cu contract de munca.cum se calculeaza suma pe care o voi lua avand in vedere ca se calcileaza ca media a ultimelor 6 luni.multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc MarinescuDiana MarinescuDiana Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lunii aprilei. Daca intru in postnatal cele 42 de zile obligatorii pe perioada acestoora o sa mi ... (vezi toată discuția)
Calcul ccc MarinescuDiana MarinescuDiana Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lunii aprilei. Daca intru in postnatal cele 42 de zile obligatorii pe perioada acestoora o sa mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)