avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

Buna seara!
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lunii aprilei. Daca intru in postnatal cele 42 de zile obligatorii pe perioada acestoora o sa mi se calculeze 85% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni lucrate adica noiembrie 2017-aprilie 2018 nu? Dar ccc-ul cum se calculeaza? media veniturilor nete din perioada mai 2017-aprilie 2018 sau se calculeaza si perioada in care sunt in postnatal?

Alte discuții în legătură

Calcul ccc MarinescuDiana MarinescuDiana Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lunii aprilei. Daca intru in postnatal cele 42 de zile obligatorii pe perioada acestoora o sa mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Cecilia agrigoroaei Cecilia agrigoroaei Cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in 2018? (vezi toată discuția)