avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Întârziere in emiterea certificatului de incadrare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Întârziere in emiterea certificatului de incadrare in grad de handicap

Bună ziua! Am o fetita de 7ani cu dizabilitati (hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda plus alte afecțiuni psihiatrice). In urma emiterii unui certificat de incadrare in grad de handicap in care s-a greșit incadrarea (in loc de grad mediu ar fi trebuit sa fie grad grav sau cel putin accentuat) am depus o contestatie pe 20 iunie 2017. Am fost chemata la comisie cu mult timp dupa expirarea termenului legal, ni s-au pus cateva intrebari si apoi ni s-a trimis răspuns prin posta ca luarea unei decizii a fost amânată. Ne-au chemat pentru reevaluare, am mers de doua ori, iar pana acum nu avem nici un răspuns la contestatie. Ce putem face? Ce cai de atac ar putea fi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Biaboa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Biaboa , utilizator 13:30, 15 Noiembrie 2017
Staruiti la presedintele de comisie
Daca se tergiverseaza hotararea comisiei ,sesizati oficial conducerea casei de sanatate locala
Buna ziua, ne-am hotărât sa deschidem actiune in instanta. Am avea nevoie de un avocat, ne poate ajuta cineva cu o recomandare? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe salarii 1-2 1-2 Hipoacuzia neurosenzoriala bilaterala medie-severa este considerata un handicap in Romania? Daca da, care ar fi procedurile pentru scutirea de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap bună ziua, ... eduard985 eduard985 Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap Bună ziua, Avem un copil cu vârsta de 3 ani și 6 luni diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala ... (vezi toată discuția)