avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere copil de la intretinere conform art 47 Lege ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere copil de la intretinere conform art 47 Lege 230/2007

Buna ziua,

Va rog sa imi clarificati daca scoaterea copilului de la intretinere conform art 47 Legea 230/2007 se poate face pentru toate cheltuielile calculate individulal. Adica la noi in asociatie se calculeaza individual: gaze naturale (nu avem contor individual), energie electrica dupa scara, gunoi precum si alte cheltuieli repartizate individual (pe numar de persoane).

Sau sa imi spuneti exact pentru ce cheltuieli.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:56, 13 Noiembrie 2017
Ce varsta are copilul/
Daca interesul dv vizeaza copil pana la 3 ani,hotararea pentru exonerarea de la plata parti comune se dispune de catre adunarea generala a proprietarilor
Legea spune ca Asociatia poate hotara...deci,daca vrea,poate.Daca nu,nu este obligata.Hotararea se ia in Adunarea Generala.Sunt putine asociatii unde nu se trec copii la intretinere,tinand cont ca ei consuma apa,fac gunoi,consuma gazele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata intretinerii a copiilor cu varsta pana in 3 ani migaste migaste S-a publicat in Monitorul Oficial Legea 67/2017; prin aceasta se introduce un alineat la art. 47 din Legea 230/2077 a asociatiilor de proprietari, alineat prin ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere pentru un bebelus. KLMN KLMN Locuiesc intr-un apartament dotat cu centrala termica, contor de gaze individual si apometre. Am un copil de 1 an si doua luni. Este firesc ca administratorul ... (vezi toată discuția)