avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt in concediu pt cresterea copilului pana in 21 mai 2018 cand copilul face 2 ani. Acum sunt insarcinata iar si ar urma sa nasc prin iunie anul viitor. Tin sa mentionez ca este al cincilea copil si nu am primit indemnizatie numai dupa al patrulea pt ca nu am fost angajata. Ce trebuie sa fac sa iau si dupa acest copil indemnizatie daca el se naste cam dupa o luna dupa ce face 2 ani astalalt? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si alocatie nicholas11 nicholas11 buna ziua ma numesc cristina si am si eu o intrebare sunt in concediu ptr. crestere copil pana la 2 ani , si am ramas insarcinata cu al doilea ! primul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului edemy edemy sotia mea actualmente se afla in concediu pentru crestera copilului si la sfarsitul lui iunie 2012 termina cei 2 ani de cand este in concediu,dar tin sa ... (vezi toată discuția)