avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributie CAS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributie CAS

Am un pfa infiintat in decembrie 2013.Joi am primit o notificare ca nu am depus declaratia 600 pe perioada 2013,2014.Am obligatia sa platesc CAS pe acea perioada?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
ildico_erica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:20, 12 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde in concret de venitul din aceea perioada. Lecturati prevederile art. 296 indice 21 si indice 22 din vechiul cod fiscal, precum si normele metodologice aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 pt.pfa carmenbn carmenbn 1.Am o PFA care a obtinut in anul 2012 venituri nete,ca medie de 670 lei pe luna(am impartit 8040 venit net anual realizat la 12 luni).Pt.anul 2012 nu am depus ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 cas gina1957 gina1957 Incepand cu 3 ian 2012 am infiintat un PFA si am depus declaratie cu venituri/cheltuieli/venit net estimate in vederea impunerii pe anul 2012. ( A rezultat un ... (vezi toată discuția)