avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cotet pentru gaini si padoc pentru caini lipit de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cotet pentru gaini si padoc pentru caini lipit de gardul dintre proprietati

Buna ziua. Doresc sa stiu ,daca exista vreo reglementare clara ,(de care sa ma folosesc intr-o sesizare pe care am sa o fac catre Primaria locala),care sa specifice fara interpretari, distanta care trebuie respectata atunci cand vecinul(in mediu rural), i-si amplaseaza cotetele pentru gaini si padocul pentru cei 3 caini mari,.. lipite de gardul despartitor, chiar sub geamurile casei noastre.Nu se pot deschide geamurile pentru aerisire la nici o camera a casei, din cauza mirosului. Initial am crezut ca este ceva provizoriu, mai ales ca le-am pus in vedere ca-i reclam daca nu iau masuri,... acum constat ca respectivii, i-si toarna betoane in zonele respective.Ma repet,.. dar ,doresc sa stiu care lege prevede reglementari in aceasta situatie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AuraV , utilizator 20:21, 11 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
O intelegere amiabila este de preferat unei actiuni in instanta impotriva vecinului. Puteti sa-i faceti o notificare, in scris pe care o puteti trimite prin posta cu confirmare de primire.
Puteti face o sesizare scrisa la Primarie, la Directia judeteana de sanatate publica si la Directia judeteana sanitar-veterinara pentru disconfortul creat dvs. (miros, zgomot, etc.).
Mulțumesc mult pentru răspuns. Discuția și înțelegerea amiabilă , nu a dat roade,..deși le-am explicat toate neajunsurile pe care le provoacă confortului nostru ca și vecini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)