avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Activitate comerciala apartament bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Activitate comerciala apartament bloc

Buna ziua, vecinul meu desfasoara o activitate comerciala in apartament, primeste clienti in acest spatiu. Nu mi-a fost cerut un acord, este posibil ca in calitate de presedinte al asociatiei de proprietari sa-si fi dat singur acordul? Ce se poate face? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:09, 12 Noiembrie 2017
Este posibil ca o data ajuns presedinte de asociatie respectivul locatar sa fi eludat dispozitiile in vigoare
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele justificative
Ar trebui sa va prezinte conventia pe care HG nr 1588/2207 o prevede de incheiat de catre asociatia de proprietari cu persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in apartamentele din imobilele de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu hidroizolatia adriananca adriananca Sunt din Constanta locuiesc intr-un apartament la etaj 4 si sunt probleme cu hidroizolatia.1:administratorul asociatiei e obligat sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari infiintata fara adunare generala cu vot lmt lmt Buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou construit. Noi vecinii nu ne cunoastem intre noi insa peste noapte, s-a autonumit un presedinte de bloc care ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari VLADTANASIE VLADTANASIE Buna seara, Conducerea asociatiei de proprietari calculeaza cotele comune in mod abuziv. Nu exista un dialog cu presedintele si cenzorul. Functia de ... (vezi toată discuția)