avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reprezentant legal
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reprezentant legal

Buna ziua!
Doresc sa cunosc, daca o persoana care functioneaza ca jurist la o firma din Germania, poate reprezenta interesele legale ale unui unui parinte care locuieste in Romania.
In cazul in care parintele juristului se afla sub cercetare disciplinara intr-o institutie bugetara, poate fiica (juristul) sa-i reprezinte interesele si sa trimita fax-uri prin care doreste sa afle chestiuni legate de demersul cercetarii abaterii disciplinare? Mentionez ca pe documentul primit prin fax apare antetul firmei din Germania.
Ce ar trebui sa ceara institutia bugetara acestui jurist din Germania? O procura prin care sa ateste ca este reprezentantul parintelui sau? O confirmare a faptului ca e intr-adevar jurist...? Ce sa-i mai ceara?
Multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Noiela, utilizator

Alte discuții în legătură

Membri comisie disciplina. sdb sdb Membrii unei comisii de disciplina trebuie sa aibe studii superioare ? (vezi toată discuția)
conflict de interese ContSters7627 ContSters7627 Jurista unei unitati face cercetare disciplinara si semneaza in calitate de membru al comisiei de cercetare disciplinara referatul de propunere a sanctionarii ... (vezi toată discuția)