avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act concesiune

Pe actul de concesiune este trecuta bunica decedata 1994 1/4 tatal meu decedat.1998 3/8 si matusa mea 3/8 decedata .2000.din partea tatalui sunt eu fiu si a matusii varul meu.Am fost la notariat si am facut fiecare succesiune pentru gropi. Eu am 3/8 dupa tata si varul 3/8 mama lui .
INTREBARE ; CE SE INTAMPLA CU PARTEA BUNICII DE 1/4 .La notariat ne a trecut in succesiune si partea bunicii

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor Iocumine Iocumine Buna ziua, Am o intrebare legata de o problema de familie. Bunicii mei din partea mamei au avut un apartament si o gradina. Bunicii mei din partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunici anabella27 anabella27 Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 33 de ani. Mostenitori au ramas tatal Meu Si fratele sau Si bunica . Acum 7 ani tatal Meu a decedat iar la 6 luni ... (vezi toată discuția)