avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stat salarii ian 2006
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stat salarii ian 2006

Vreau sa fac statul pe ian 2006 si nu am gasit in Monit. Oficial ca s-ar fi schimbat deducerile. La contributii am gasit eu ceva.Va rog sa ma ajutati!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 21:41, 31 Ianuarie 2006
Nu s-au modificat deducerile si nu cred ca se vor modifica avand in vedere fipsa de venituri datorate cotei unice de 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim sau prestari servicii talida_miha talida_miha Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie.Daca eu, ca angajator, doresc sa angajez pe cineva sa presteze un anume serviciu pe perioada determinata, ce ... (vezi toată discuția)
Concediu indemnizatie copil Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna seara! Care este venitul corect care se trece in adeverinta CIC ? avand in vedere ca 3 luni ale salariatei, in statul de plata figureaza ca fiind zero? ... (vezi toată discuția)
Persoane fara medic de familie MENTORU81 MENTORU81 pentru o internare la psihiatrie [fratele meu sunt singura ruda] trebuie sa plateasca pe 6luni asigurarea de sanatate.INTREBARE:Cat costa si unde platesc .Sunt ... (vezi toată discuția)