avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Citatie de la Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Citatie de la Anaf

Buna, ieri am primit o citatie de la anaf in care spunea sa vin si sa imi declar veniturile procurate din jocuri de noroc(mentionez ca eu nu joc la jocuri de noroc).Intre timp am aflat ca alt prieten de al meu a fost la anaf pt aceasi chestie acolo i-au spus ca a castigat o suma de bani in nu stiu ce tara si ca trebuie sa fie impozitata,nici el nu jucand la aparate,apoi mi-am adus aminte ca acum un an un coleg m-a convins sa ma inscriu intr o tombola la un cazino unde lucra vara-sa si ca sa ma inscriu trebuia o poza la buletin langa fata mea.Eu ma gandesc ca din cauza pozei aceleia s-a ajuns sa ridice altii banii pe numele meu. Intrebarea mea este ce e de facut ca sa nu mai primesc citatii ca am de platit impozite la castiguri pe care nu le-am incasat.Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Imprumut cazinou Intelly56 Intelly56 Salut, pe data de 22 septembrie 2018 ma aflam in cazinou( joc destul de rar, cam la 2-3 saptamani, ba chiar o luna sume de pana-n 50 de lei, daca le pierd ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt intr o situatie ... anaaaa1111828 anaaaa1111828 Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt intr o situatie critica, am avut in chirie un apartament care nu a fost la anaf, am locuit cu inca o colega. ... (vezi toată discuția)