avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vom sesiza itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vom sesiza itm

nedumerirea mea este daca angajatul,nesemnand stat de plata,poate sa-si recupereze banii pe ultima luna lucrata,si daca patronul refuza in continuare sa-i dea salariul intreg,ce putem face?fiindca nu suntem dispusi sa-i lasam mai mult de jumatate din salariu doar pt faptul ca asa vrea el......putem sesiza Itm in aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:44, 9 Octombrie 2009
Sigur, puteti face aceasta sesizare.
Dar poate rezolvati amiabil, daca sunt putini angajati probabil ca patronul el va face viata si mai grea...
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti trimite salariul cuvenit prin mandat postal la adresa de domiciliu declarata de salariat.Completati pe mandat si ce reprezinta suma.

Aveti dovada ca i s-au platit drepturile salariale cuvenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul platii salariului ricanebleu ricanebleu Buna ziua, iata situatia mea: am fost disponibilizat in noiembrie 2007 de la o firma. Am ramas in somaj 6 luni dupa care am tot cautat de munca. Am ajuns pana ... (vezi toată discuția)
Angajator in urma cu salarile. anybodi anybodi Buna ziua.O cunostinta de a mea se confrunta cu o problema,angajatorul este in urma cu salarile cu o luna de zile. Ce ar putea fi de facut in asta?Temerea ... (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)