avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare apartament nou bloc nefinalizat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare apartament nou bloc nefinalizat

Buna ziua. Doresc sa achizitonez un apartament intr-un bloc nou, construit, acum in proces de finalizare. Momentan am un antecontract incheiat. Dezvoltatorul m-a anuntat ca au iesit actele pentru a putea merge la banca pentru credit insa apartamentul nu are baia inca finalizata, se lucreaza la ea si gazele nu sunt pornite inca.
Ar trebui sa astept ca apartamentul sa fie complet finalizat? Imi e teama sa nu platesc apartamentul si sa nu imi mai racordeze apartamentul la gaze.
In cat timp de la depunerea actelor la banca o sa vina evaluatorul?
Daca casa scarii nu este inca finalizata vor fi probleme la evaluare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bloc nou Iulia.Simionescu Iulia.Simionescu Buna ziua, Am semnat antecontractul pentru un apartament intr un bloc nou, totul trebuia sa fie gata din martie 2017 insa nici acum nu este racordat la ... (vezi toată discuția)
Apartament credit ipotecar. buna seara. as avea și eu nevoie ... NeluCumpanasu NeluCumpanasu Apartament credit ipotecar. Buna seara. As avea și eu nevoie de ceva informații dacă se poate. Urmează sa achiziționez un apartament prin credit ... (vezi toată discuția)
Poate un dezvoltator sa-ti taie accesul la uitilitati daca nu este constituita o asociatie de proprietari? Lazar69 Lazar69 Buna ziua, Banca si fondul de garantare mi-au aprobat cererea de creditare pentru achizitionarea un apartament intr-un bloc construit in 2017 cumparand de ... (vezi toată discuția)