avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare clarificare la LEGEA-CADRU Nr. 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare clarificare la LEGEA-CADRU Nr. 153/2017

Ma numesc Gheorghe Ilia si sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedetreminata la Institutul de Chimie Timisoara al Academiei Romane si am functia de Cercetator Stiintific gr.I. Incepand din anul 2004 am obtinut calitatea de Conducator de Doctorat (OM Educatiei nr. 3003/07.01.2004) la Universitatea de Vest Timisoara, Domeniul de Doctorat Chimie.
Comform Legii Cadru Nr. 153/2017 din 28 iunie 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice la:
CAPITOLUL II: Unităti de cercetare stiintifică, dezvoltare tehnologică si proiectare se specifica atat pentru functiile de conducere cat si pentru cele de executie:
“NOTĂ:
1. Pentru conducătorii de doctorat salariul de bază este egal cu cel pentru director adjunct institut de cercetare sau director centru de cercetare.”
Va rog sa precizati daca aceasta prevedere se aplica si in cazul meu si voi beneficia de un salariu de incadrare la nivelul de salarizare prevazut in aceasta lege pentru director adjunct institut.
Ilia Gheorghe
Strada Magnoliei Nr. 6
Timisoara
Judetul Timis
Tel: 0722375724
gheorgheilia@gmail.com
gheilia@yahoo.com
Cu deosebita consideratie,
Gheorghe Ilia

Alte discuții în legătură

Intrebare privind doctoratul prof. prof. Buna ziua! Sunt profesor itinerant de sprijin, in invatamtul special, titular, cu doctoratul in domeniul sociologie, la Universitatea din Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal numit temporar in functii de conducere silvanus silvanus La institutia unde lucrez, un muzeu judetean, avem urmatoarea situatie: directorul adjunct s-a pensionat recent, si in locul lui doresc promovarea unui ... (vezi toată discuția)
Perioada de doctorat in calculul pensiei Pavel1952 Pavel1952 Buna ziua. Referitor la “asimilarea anilor de studii universitare de licenta si doctorat ca stagii de cotizare, respectiv adaugarea lor la stagiul ... (vezi toată discuția)