avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Infiintare firma IMPORT
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Infiintare firma IMPORT

Buna ziua,

Sunt interesat sa infiintez o firma de import. Doresc sa import resturi de cupru. Imi puteti spune ce este necesar pentru infiintare?
Pot achizitiona resturile de cupru din alta tara (membra UE) si apoi sa vand cuprul cate un centru de colectare metale neferoase?
Am o sursa de resturi de cupru la un pret sub cele de la centrele de colectare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SC DDI Consulting SRL , Consultant protectia mediului 22:05, 28 Februarie 2018
Daca ceste resturi sunt deseuri, aveti nevoie de Autorizatie de Mediu care se obtine in baza unei documentatii depuse la Agentia de Mediu de care apartineti. Trebuie sa aveti in primul rand Codul CAEN aferent autorizat la ORC, apoi trebuie sa informati Agentia Nationala de Mediu asupra cantitatilor deseurilor achizitionate/ comercializate. De asemenea mai trebuie sa platiti taxa pentru colectare neferoase la Fondul pentru mediu. Info : 0723338369

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperare deseuri metalice si nemetalice mariusnt mariusnt Am posibilitatea extinderii unui sc spre o activitate de colectare deseuri metalice si nemetalice de la operatori economici care desfasoara activitati de ... (vezi toată discuția)
Cod caen? Denisa Stanca Denisa Stanca Ce cod CAEN trebuie sa folosesc dac vreau sa deschid un centru de colecatre fier vechi ? :-/ Nu reusesc sa-mi dau seama #-o (vezi toată discuția)
Deseuri refolosibile marinescuioan marinescuioan Buna ziua. As avea si eu o intrebare si anume ce fel de acte i mi trebuie sa mi deschid 2 puncte pt colectarea deseurilor feroase si neferoase si ulterior sa ... (vezi toată discuția)