avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen de autorizare ???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen de autorizare ???

Buna ziua , va rog sa ma îndrumați să mă pot autoriza ca tehnician maseur și terapeut theta healing. Nu stiu exact pe ce cod caen se poate ??? Eu am un cabinet medical unde am activ si codul 8690 , ma includ cu cele două diplome acolo ??? Tehnician maseur e o diplomă vizată de Ministerul muncii și cel al educatiei, iar cea de terapeut theta healing e o diplomă emisă din SUA -pot sa ma înscriu cu ea la ordinul terapiilor complementare din Romania ??? Și care sunt datele lor de contact ??? Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Terapia Fericirii , utilizator 15:59, 4 Octombrie 2023
Am facut 2 cursuri de Theta Healing sí nu este acceptat codul CAEN 8690.
Ce argumente pot sa aduc sa fie acceptata SAU ce alt cod CAEN pot sa folosesc?
Multumesc pentru informatii!

Nadia Tamas a scris:

Buna ziua , va rog sa ma îndrumați să mă pot autoriza ca tehnician maseur și terapeut theta healing. Nu stiu exact pe ce cod caen se poate ??? Eu am un cabinet medical unde am activ si codul 8690 , ma includ cu cele două diplome acolo ??? Tehnician maseur e o diplomă vizată de Ministerul muncii și cel al educatiei, iar cea de terapeut theta healing e o diplomă emisă din SUA -pot sa ma înscriu cu ea la ordinul terapiilor complementare din Romania ??? Și care sunt datele lor de contact ??? Va multumesc anticipat !!!

[ link extern ]
Aici poți găsi răspunsul
Autorizație de la OPMCA cu acel Caen 8690 și ce necesita el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)