avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit lucrător transfrontalier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit lucrător transfrontalier

Buna ziua, in cazul in care lucratorul transfrontalier isi desfasoara activitatea in mai multe tari si depaseste cele 183 zile unde plateste impozitul?
- in cazul in care lucratorul transfrontalier ajunge sa-si desfasoare activitatea mai mult de 183 zile in afara Romaniei, dar aceasta s-a prelungit ulterior perioadei in care el trebuia sa depuna notificarea la Finante ce se intampla?
- ce se intampla daca nu se anunta Finantele privind modificarea rezidentei fiscale si nu se plateste impozitul in afara tarii?

Alte discuții în legătură

Declaratie unica venituri din afara ue si plecati mai mult de 6 luni din tara valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Daca am venituri din afara UE dar lipsesc din tara mai mult de 183 zile pe an, trebuie sa declar aceste venituri? Si daca le declar se vor ... (vezi toată discuția)
Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
Pfa roman lucru in strainatate AndreiJiligan AndreiJiligan Buna ziua, Am un pfa roman si am lucrat mai mult de 183 de zile in Germania in anul 2012, cam 189 zile . La momentul respectiv nu am realizat ca am ... (vezi toată discuția)