avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Rezidenta fiscala Ge
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Rezidenta fiscala Ge

Buna ziua.
Sotul meu lucreaza in Germania de 4 luni de zile. As dori sa depun eu rezidenta fiscala la Anaf in numele lui pt ca tot sunt in Romania. De ce acte as avea nevoie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru eliberarea certificatului de rezidenþã fiscalã freepank freepank Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si sper ca dvs. ma puteti ajuta. Tatal meu a inceput sa lucreze incepand cu 21.07.2014 in Germania, platind impozitele ... (vezi toată discuția)
Cim in ue ContSters305618 ContSters305618 Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un ... (vezi toată discuția)