avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum o sa imi primesc banii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum o sa imi primesc banii?

Buna ziua! Societatea la care am lucrat sa inchis si nu si au onorat plata salariilor si a bonurilor de masa pe doua luni. Ce am putea sa facem sa ne recuperam banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Rusz , utilizator 16:34, 13 Noiembrie 2017
S-a inchis in ce sens?
In sensul ca nu au platit chiria, si a fost obligat de propietarul spatiului sa isi opreasca activitatea. Si are datorii si fata de stat.
II puteti actiona in instanta, apela la mediere sau puteti sesiza ITM-ul.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa fac o plangere la ITM, pentru neplata bonuri de masa luna trecuta si neplata salariu pe 13 zile lucrate luna in curs. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Demisie mctzoana mctzoana As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si ... (vezi toată discuția)
Salariu neplătit Geo georgy Geo georgy Buna ziua! În data de 15 .04.2019 m.am angajat la p societate iar după o săptămână mi.am dat demisia . Angajatorul nu mi.a plătit salariul ptr perioada ... (vezi toată discuția)