avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rezidență fiscală
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rezidență fiscală

Buna seara! Va rog să mă lămuriți daca se poate ce sa fac pt a fi în regulă cu rezidenta fiscala. In Italia primesc pensie de urmaș,am casa proprietate,permisul obținut aici,mașini la fel,dar am buletinul de Ro încă la adresa fostului soț. Cum fac pt rezidenta fiscala? E necesara? Dat că doar pe buletin am avea adresa..nu merg de cel puțin 2 ani in Romania. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc sedere in ue OlgaSim OlgaSim Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)
Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta - cetatean non-ue kytana kytana Buna ziua si La Multi Ani! Sper ca dvs. ma puteti lamuri in urmatoarea privinta. Este vorba de un cetatean Libanez, casatorit cu o romanca. Cetateanul ... (vezi toată discuția)