avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS chirii

Buna ziua!
Acum cateva zile am pus aici o intrebare despre cum se impoziteaza veniturile din chirii daca esti salariat. Intre timp am aflat ca daca esti salariat platesti totusi CASS dupa chirii pentru ca guvernul s-a razgandit. V-as intreba din nou stiind acestea : daca sunt salariat si am venituri din chirii ( 3 contracte de inchiriere) cum voi plati impozitul ?

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri din inchiriere decs decs Buna ziua! Am dat spre inchiriere o locuinta, ma ajutati va rog cu informatii privind documentele pe care trebuie sa le depun la ANAF si sumele pe care le ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii - cedarea folosintei bunurilor vasilemb vasilemb Sa presupunem ca detin ca persoana fizica si inchiriez mai multe proprietati. Conform noului cod fiscal avem: Art. 83 (2) Daca am mai mult de 5 contracte ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)