avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acuzare furt de gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acuzare furt de gaze

Suntem acuzati ca sigiliul contorului a fost modificat in scopul furtului de gaze atat timp cat contorul este la poarta.Ne este impusa platirea unei amenzi de 16.000lei.Cum putem rezolva aceasta problema.?
Cel mai recent răspuns: sabincristi42 , utilizator 08:35, 14 Noiembrie 2017
Ce se intelege prin sigiliu modificat ?
Operatorul economic care afirma ca sigiliul contorului a fost modificat are obligatia sa probeze ca dv sunteti autorul
Prin sigiliu modificat se înțelege că noi am fi umblat la contor si că am fi modificat sigiliul (difera de cel standard,ori e deteriorat),cu scopul de a fura gaze ,fapt ce este fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Contor gaz "intepat" ContSters262483 ContSters262483 Buna ziua, o problema am daca ma putei ajuta Am fost contactat de firma de gaze ca contorul este intepat adica a gasit in contor o gaura si ca sa le platesc ... (vezi toată discuția)
Acuzatie consum fraudulos gaze. cristiene cristiene Sunt acuzat pe nedrept de consum fraudulos gaze naturale Saptamana trecuta ianuarie 2012 au venit reprezentantii companiei de gaze pt a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)