avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrebare? urgent !!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrebare? urgent !!!

Daca benzina se poate deconta cu bonul fiscal,uleiul de masina,antigelul si altele similare pot fi prin analogie astfel decontate?

Va multumesc,
Dinu

Cel mai recent răspuns: dinutu , utilizator 21:25, 31 Ianuarie 2006
pai nu prea.in acest sens iti recomand sa cauti Ordinul 1714/2005 al Ministerului Finantelor Publice si are sa te lamureasca. Daca nu il gasesti ti-l pot trimite eu.
te rog mult sa mi-l trimiti .

multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura la benzinarie. allexxei allexxei Este adevarat ca de la 01.ian.2006 nu se mai pot deconta bonurile fiscale de la benzinarie ? Daca da, cum se procedeaza ? Cerem factura fiscala ? Va ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal tamina tamina Solicit o analiza privind valabilitatea bonului fiscal..Dupa parerea mea, bonul fiscal este in continuare valabil din pdv al codului fiscal, deductibil pana in ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva si cheltuiala la bonuri fiscale?! mercur_ro mercur_ro HG 831/1997 a fost abrogata prin HG 105/18.02.2009. HG 831/1997 a fost modificat prin ordinul 293/2006 (care modifica OMFP 1714/2005)... Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)