avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculeaza despagubirile pentru inselatorie !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculeaza despagubirile pentru inselatorie !

Cum se calculeaza despagubirile pentru inselatorie cind este vorba de o banca , exemplu : Se dovedeste inselatoria facuta de banca prin probe ....dar banca acorda un credit clientului de 7000 euro pe 10 ani si dupa acordarea creditului iese inselatoria la suprafata ! Ce se intampla cu cei 7000 euro din contul clientului ( daca clientul ia scos ) si in continuare clientul nu mai doreste colaborarea cu banca si doreste despagubiri pt cei 10 ani care era obligat sa plateasca ! Are vreun drept clientul la judecata ????

Alte discuții în legătură

Înșelat la banca santander (austria) Robert austria Robert austria Buna ziua ...locuiesc in austria de 5 luni si muncesc ! Am cerut un credit la banca si sa aprobat 9000 cu dobanda de 13.99 ( iar 2000 euro opriti pt o ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar mihaelabonjcz mihaelabonjcz Buna ziua .Am o problema mare ,matusa mea in varsta de 73 ani avand mai multe conturi bancare si neavand pe nimenea acum 4 ani mi-a trecut 7000 euro prin ... (vezi toată discuția)
Intrebare dificila angel_mirela2003@yahoo.com angel_mirela2003@yahoo.com Buna ziua, As dori sa va relatez urmatoarea situatie: X este casatorit cu Y. Impreuna cumpara un apartament la pretul de 35 mii euro cu credit in ... (vezi toată discuția)