avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Salut, am un autoturism care nu a fost inmatriculat la politie,ci doar la taxe si impozite, pe certificatul de radiere al vechiului proprietar scrie numele meu ca fiind noul proprietar. intrebare vreau sa radiez masina de la taxe si impozite dar am nevoie de certificat de radiere, cu toate ca aceasta nu a fost inmatriculata deci nu am ce radia, ce trebuie sa fac, masina este o epava neinmatriculabila. cu pot sa scot autoturismul de la taxe....
Cel mai recent răspuns: anca_zse , utilizator 20:15, 9 Octombrie 2009
predati-o la fier vechi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul vechi, neinmatriculat buna ziua, sunt din prahova ... Ipitt31 Ipitt31 Radiere vehicul vechi, neinmatriculat Buna ziua, Sunt din Prahova si am o masina achizitionata in 2014 prin contract de vanzare cumparare de la o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)