avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare taxa de timbru platita gresita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare taxa de timbru platita gresita

Buna ziua,
Intrun proces, a trebuit sa platesc taxa de timbru, prima oara doamna de la judecatorie mi a trimis un numar CUI gresit si am platit in acel cont prin transfer bancar. Apoi peste luna mi am dat seama ca este platita gresit si am platit taxa de timbru din nou. Am depus o cerere de restituire, dar cererea trebuia semnata personal si nu am putut ajunge deoarece este distanta foarte mare, este in alt oras ( Moldova-Noua, iar eu sunt in Galati). As dori sa stiu cum pot proceda fara sa fie nevoie sa ma duc personal pana acolo. Pot cere mutarea dosarului aici in Galati?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto 2016 LucianNegoita LucianNegoita Buna ziua, Situatie: Am cumparat luna trecuta o masina din 2005, din Romania (din Arad), dar pentru ca a fost inmatriculata prima oara inaintea taxei de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi pentru o datorie platita bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In iulie 2013 am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, pentru un credit neachitat si pe care nu am vrut sa-l achit firnei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata ... Davieboy Davieboy Buna ziua, As dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata prin email, dintr-un alt oras. Stiu ca cererea trebuie depusa cu duplicat, la fel si probele ... (vezi toată discuția)