avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru

Daca instanta a dispus pentru reclamant reducerea taxei de timbru și eșalonarea acesteia intr-un numar de rate lunare, iar la finalul procesului, el, reclamnatul, trebuie să mai plătească ”restul de.... lei” și pe parcursul procesului, dupa ce reclamantul si-a achitat cele x rate lunare, valoarea bunurilor deduse judecății se mareste semnificativ, se poate solicita ca aceasta suma sa fie platita tot la final impreuna cu „restul de ... lei”? Daca da, ce se poate invoca in fata instantei (cu sorti de izbândă)?

Alte discuții în legătură

Complinire taxă de timbru Andreas68 Andreas68 Daca instanta a dispus pentru reclamant reducerea taxei de timbru și eșalonarea acesteia intr-un numar de rate lunare, iar la finalul procesului, el, ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru datorata dosar perimat Petrina29 Petrina29 buna ziua.va rog sa ma imi spuneti daca este corect sa platesc o taxa de timbru de 9000. lei intr-un dosar perimat ( fostul sot care m-a dat in judecata a ... (vezi toată discuția)