avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua !Va rog ajutatii . Bunica mea a decedat in 2002 ,bunicul meu fiind paralizat de partea dreapta a ramas in grija parintilor mei timp de 4 ani dupa acest timp bunicul a hotarat sa dezbata mostenirea dupa bunica si sa le dea copiilor(5 la numar) din bunurile lor . Trei din acestia au renuntal la mostenire ,urmand ca mostenirea sa se faca intre tatal meu si un frate de a lui . In fata domnului notar acestia au cazut de comun acord ca bunicul sa ramana sub intretinerea parintilor mei urmand ca acestia sa incheie un contract de intretinere cu conditiile prevazute in contract acordandui (hrana ,imbracaminte ,incalzire etc..) inclusiv cheltuieli de inmormantare la decesul acestuia . Unchiului meu ia facut un contract de vanzare cumparare pe o parte din bunuri iar cealalta parte ramanand tatalui meu in urma contractului de intretinere incheiat . Ambele partii fiind de acord sau incheiat actele . Precizez ca bunicul fiind paralizat a semnat cu amprenta digitala . Dupa aproximativ doua luni bunicul a decedat urmand ca parintii mei sa faca inmormantare si toate cele trebuincioase . Actele sau facut in anul 2006 . In anul 2013 din pacate a decedat si tatal meu iar acum fratele tatalui meu sa trezit ca ar vrea sa strice actele urmand sa o dea pe mama in judecata . Va rog din suflet sa ma ajutatii ce se poate face . Are vreo sansa sa strice contractul ???

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere Sandra Alexandra Sandra Alexandra Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o nelamurire . Bunicul meu le-a facut parintilor mei contract de intretinere acum 11 ani au respectat contractu ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu bucluc Ioana Matei Ioana Matei Buna ziua! Va prezint intamplarea tatalui meu in vederea primirii unui sfat in solutionarea acestui caz. In anul 1991 a decedat bunicul, iar in anul 2008 a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Adrianaeu Adrianaeu Buna ziua , domnule avocat am o nelamurire privind situatia urmatoare : Parintii mei in timpul vietii au facut un act de intretinere uneia dintre surorile mele ... (vezi toată discuția)