avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cererea de restituire a taxei auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cererea de restituire a taxei auto

Există un formular tip sau nu si daca este de unde se poate lua . Multumesc .
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Filosoful365 , utilizator 16:20, 1 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Mi-ați fost de un real ajutor.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Referitor la documentele cerute sub forma de copii. Daca masina a fost vanduta cum facem rost de aceste copii dupa cartea de identitate si dupa talon ? Cea mai mare parte din cei care au de recuperat aceste taxe sunt in aceasta situatie si totusi legea nu spune nimic despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea autovehiculului pana la finalizarea procesului de recuperare a taxei pentru emisiile poluante JohnnyBRB JohnnyBRB Buna seara, Am introdus actiune in instanta pentru recuperarea taxei pentru emisiile poluante si am termen in octombrie 2013. In august 2013 am vandut masina, ... (vezi toată discuția)
Acte recuperare timbru de mediu kisika kisika Buna ziua ! Am si eu de recuperat trei taxe de mediu !intre timp toate cele trei masini au fost vandute in decurs de trei ani La doua dintre ele mai am ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)