Buna seara,
Am introdus actiune in instanta pentru recuperarea taxei pentru emisiile poluante si am termen in octombrie 2013. In august 2013 am vandut masina, dar am facut copii xerox la toate documentele. Dupa ce castig procesul, e adevarat ca cei de la A.N.A.F. imi vor respinge cererea pe motiv ca, la data la care solicit restituirea banilor, nu mai sunt proprietarul masinii???
Asa cum am scris si pe celalalt topic, in care tu ai scris ca spun o "mare prostie " afirmand acel lucru, iti raspund detaliat de ce am afirmat asta.
Caz concret, in ianuarie 2012, eu personal am depus cerere restituire taxa pt un ford, mi-a fost primita cererea pt ca am prezentat talonul in original si cartea de inmatriculare in original, fapt ce atesta ca sunt proprietara acelei masini. Dar, totodata exact in aceea perioada am vandut opelul, foarte multi mi-au spus ca am dreptul sa recuperez taxa, asa ca am completat formularul tip pt restituira acestei taxe si cand sa le depun, mi-au cerut in original talonul si cartea de inmatriculare. Mi-au spus clar ca neputand sa am acele acte in original, aveam decat copii dupa ele, nu imi pot primi cererea.
Te rog ca data viitoare sa te controlezi cand afirmi ceva, la adresa altcuiva, de data asta am fost eu, dar poate urmatoare persoana va riposta mai urat decat te-ai exprimat tu.
Multumesc frumos pentru detalii, imi sunt de folos.
Incercati totusi sa interpretati corect ceea ce am afirmat in celalalt topic si veti constata ca nu v-am jignit cu nimic. Reiese fara echivoc, din afirmatia mea, ca, ceea ce face A.N.A.F., este o mare prostie, nu ca dumneavoastra ati spus o mare prostie!