avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cresterea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cresterea pensiei

la calcul pensie : daca acum se ia in calcul val salar brut angajat/val salar mediu brut economie, prin trasferul contributiilor la salariat vor creste atat venitul brut al angajatului , cat si venitul mediu brut pe economie; nu am facut niciun cacul dar raportul : noul salar brut angajat/noul salar mediu brut economie, pare a ramane constant , deci si punctele de pensie par a ramene aceleasi ; a calculat cineva ? multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
valdeval, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensii ; punctajul lunar ; baza de calcul a contributiei de asigurari sociale badeadan badeadan Am vazut ca la calc. puncajului lunar se ia cand venitul salarial brut cand venitul lunar asigurat (baza de calcul a contrib. de asig. soc.).Art 96 din lg. ... (vezi toată discuția)
Contract timp partial Iael Iael Buna ziua, As vrea sa intreb pentru contractele cu timp partial de la 1 ianuarie 2018 cum se va calcula punctul de pensie? Contributiile se opresc luand ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru stagiul suplimentar sch sch Prietena mea va roaga sa ii spuneti cu cat ii creste pensia recalculata pentru stagiul adaugat de 15 luni (in perioada 1 august 2010 -1 noiembr. 2011) , avand ... (vezi toată discuția)